Daarom zijn wij de vertrouwenspersoon van klanten

Financiële collega’s

Wij werken nauw samen met administratiekantoren, accountants, banken en andere financiële collega’s. We delen onze fiscale expertise met hen en adviseren hun zakelijke en particuliere klanten bij uiteenlopende fiscale vragen. Dat kunnen vragen zijn op het gebied van wijziging rechtsvorm, estate planning, kwesties loonbelasting en btw tot en met vragen over de fiscale aspecten van bijvoorbeeld buitenlandse investeringen of internationale belastingverdragen.

Onze samenwerking met deze partners is open en informeel. Wij zijn een klankbord voor andere financiële dienstverleners die te maken krijgen met fiscale vraagstukken. Wij ondersteunen hen bij het zoeken naar fiscale oplossingen voor tal van vraagstukken.

Benieuwd naar onze fiscale oplossingen voor particulieren en bedrijven?

Bekijk de praktijkcases of maak direct een afspraak

Samenwerkingspartners

Proactieve advisering

Vanuit een breed perspectief bekijken we alle onderdelen van het fiscale vraagstuk. Dus vanuit alle relevante rechtsgebieden, zakelijk en privé, de situatie nu en wat in de toekomst al te voorzien is. Elk jaar verandert het fiscale landschap. De Stellar adviseurs adviseren uw klant proactief over relevante aanpassingen en gevolgen voor elke geadviseerde structuur. Zodat ons advies optimaal voordeel blijft bieden.

Haalbare adviezen

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de haalbaarheid van ons advies. Al onze adviezen zijn ook praktisch uitvoerbaar voor u en alle andere betrokken partijen.

Begeleiden van de uitvoering

Wij nemen uw klant bij de hand om alles wat op papier staat correct te implementeren en in stand te houden. Daarvoor stellen we – in nauw overleg met u – het juiste team specialisten uit ons netwerk samen en wij begeleiden de uitvoering en het up-to-date houden van ons fiscale advies.

Belastingaangiften

Natuurlijk kunnen wij ook belastingaangiften voor uw klant verzorgen, zoals de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Fiscale expertise binnen handbereik

De fiscalisten van Stellar hebben veel ervaring met fiscale vraagstukken van (vermogende) particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland, zoals:

  • Optimaliseren fiscaal juridische structuur groeiend bedrijf
  • Bedrijfsoverdracht / bedrijfsopvolging (BOF)
  • Faillissement
  • Grensoverschrijdend fiscaal advies bedrijven
  • Vermogen en vastgoed in Nederland en/of buitenland
  • Wonen en werken in het buitenland
  • Arrest of uitspraak rechtbank hof of hoge raad
  • Zakendoen in Nederland, meer fiscale aspecten
  • Zakendoen internationaal, meer fiscale aspecten
  • Particulieren, meer fiscale aspecten