Blik op de sterren, voeten op de vloer


Samen kunnen wij elke case aan, hoe complex deze ook is.

Prettig persoonlijk contact met uw eigen adviseur

Al onze fiscale adviseurs zijn generalisten met een extra expertisegebied. Zij hebben de kennis, ervaring en persoonlijkheid om out-of-the-box met u mee te denken. Betrouwbaar, betrokken en proactief. Prettige persoonlijkheden.

Meltem de Lanoy Meijer

Meltem de Lanoy Meijer

Fiscaal adviseur

Rexford Amankrah Niikoi

Rexford Amankrah Niikoi

Fiscaal adviseur

Wouter Koeman

Wouter Koeman

Fiscaal adviseur

Meltem de Lanoy Meijer

“Ik ben fiscaal jurist en adviseer bedrijven en particulieren op het gebied van nationaal en internationaal belastingrecht. Mijn voorkeursgebieden zijn onder andere US, Turkije, Malta, Duitsland, België en Dubai. Daarnaast heb ik speciale interesse in internationale structurering in de breedste zin van het woord, M&A, vastgoed, estate planning en expats. Ik heb mijn opleiding Internationaal Belastingrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ik in 2006 begonnen ben bij pwc. Vervolgens heb ik mij verder ontwikkeld bij middelgrote bedrijven voordat ik de stap maakte om een eigen kantoor op te richten. Klanten omschrijven mij als efficiënt, betrokken en als een problem solver. Als partner van Stellar ben ik altijd op zoek naar het beste advies en de beste service voor onze klanten.”


Bereikbaar bij Stellar (ma t/m vr):

Mijn cv in vogelvlucht:

2018-heden Medeoprichter/adviseur Stellar Tax Advice, Haarlem

2017-2018 Eigenaar/adviseur Valerius Consultancy, Aerdenhout

2017-2017 Tax Manager Prudence Tax & Consultancy, Amsterdam

2011-2017 Tax Manager HVK Stevens, Amsterdam

2006-2011 Tax specialist PwC, Amsterdam

2002-2007 Fiscaal Recht/International Tax Law Universiteit van Amsterdam

Wouter Koeman

“Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik als belastingadviseur gestart bij PwC. Daar merkte ik al vroeg dat ik klanten aan mij kon binden. Dat is niet voor niets: ik ben gefascineerd door het ondernemerschap en ik ben gewoon heel nieuwsgierig naar de mens achter het fiscale vraagstuk. Mijn relatie met mijn klanten is wat mij drijft. Hieruit haal ik de voldoening van mijn vak. Ik voel het succes van mijn klant als mijn succes. Ik ervaar oprechte trots bij fiscale successen en de stap die mijn klant daarmee kan zetten. Ik ben enorm nieuwsgierig van aard. Dit verklaart waarom ik de dossiers van mijn klanten van A tot Z ken. Mijn klanten vinden het plezierig dat ik zo vrijwel altijd meteen een antwoord kan geven op hun vragen. Stellar is een platte organisatie, informeel en toegankelijk. Als oprichter bewaak ik die uitgangspunten zeer zorgvuldig.”

Bereikbaar bij Stellar (ma t/m vr):

+31 6 53 81 50 02

w.koeman@stellartaxadvice.com

Mijn cv in vogelvlucht:

2018-heden Medeoprichter/adviseur Stellar Tax Advice, Haarlem

2011-2018 Eigenaar Fiscale Praktijk Wouter Koeman

2010-2011 Partner Bannink Belastingadviseurs, Haarlem

2007-2010 Belastingadviseur Van Ooijen Belastingadviseurs, Haarlem

2001-2007 Belastingadviseur RSM belastingadviseurs, Amsterdam

1999-2001 Fiscaal adviseur MeesPierson / MeesPierson Trust Curaçao

1992-1999 Belastingadviseur PwC Amsterdam

1985-1992 Fiscaal recht Universiteit van Amsterdam

Rexford Niikoi

“Na mijn studie fiscaal recht (master Internationaal Belastingrecht) aan de Universiteit van Amsterdam ben ik als belastingadviseur gestart bij KPMG Meijburg & Co. Ik heb altijd de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen. Dat heb ik dan ook gedaan na het afronden van mijn NOB-opleiding. Ik ben eerst als ‘eenpitter’ begonnen. Al vrij snel tijdens die periode merkte ik dat ik ervan hield om aan iets duurzaams te bouwen. Dat gevoel was zo sterk, dat ik ook andere ondernemingen naast mijn fiscale praktijk heb opgericht. Hierdoor kan ik me heel makkelijk inleven in de belangen van mijn klanten. Ik zie mezelf als hun persoonlijke adviseur, want ik weet hoe complex de fiscale regelgeving kan zijn. Mijn klanten zijn heel blij met mijn inlevingsvermogen. Stellar heeft als ambitie om een duurzaam en betrouwbaar kantoor voor al haar klanten te zijn. Dat is ook mijn persoonlijke motief om deel te nemen in Stellar als mede-oprichter.”

Bereikbaar bij Stellar (ma t/m vr):

+31 6 11721968

r.niikoi@stellartaxadvice.com

Mijn cv in vogelvlucht:

2018-heden Medeoprichter/adviseur Stellar Tax Advice, Haarlem

2015-2018 Maat NA Accountancy & Taks, Amsterdam

2010-2015 Eigenaar/adviseur Niikoi Belastingadvies-/administratiekantoor, Amsterdam

2006-2010 Belastingadviseur KPMG Meijburg & Co, Amsterdam

2003-2007 Fiscaal Recht/International Tax Law Universiteit van Amsterdam