Ben jij een enthousiaste allround aangiftemedewerker die onze nieuwe aangiftepraktjk op poten wil zetten? Zorg jij er voor dat cliënten volledig compliant zijn en denk jij mee hoe de fiscale positie van jouw cliënt kan worden verbeterd? Dan ben jij wellicht de ideale aangiftemedewerker voor Stellar Tax advice. Naast het bieden van hoogwaardige fiscale advisering, zorgen wij dat cliënten fiscaal volledig compliant zijn. Als aangiftemedewerker heb je een belangrijke rol in het proces de cliënten volledig te ontzorgen.

Stellar Tax advice adviseert vermogende families en (internationale) ondernemingen. Jij bent in staat om op ieder gewenst moment de fiscale positie van jouw client te beoordelen. Hierbij is zowel een goed begrip voor de cliënt als voor zijn fiscale positie van essentieel belang.
Ben jij een ambitieuze allround aangiftemedewerker, HBO+, die eenvoudige én complexe aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting kan opstellen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij willen graag met vakmensen zoals jij Stellar Tax advice verder uitbouwen!

Neem contact op met Wouter Koeman: 06 538 150 02 of Franka van Zandbeek: 06 51 960 222 of mail naar info@stellartaxadvice.com.