Ben jij een enthousiaste fiscalist die mee wil werken om onze groeiende belastingadviespraktijk uit te breiden? Zorg jij er voor dat onze cliënten dik tevreden zijn over ons kantoor met prima service en hoogwaardig fiscaal advies? Dan ben jij wellicht de ideale belastingadviseur voor Stellar Tax Advice.

Stellar Tax Advice adviseert vermogende families en (internationale) ondernemingen. Mooie klanten die integer zijn en loyaal zijn aan ons kantoor. Naast het adviseren, zorgen wij dat cliënten fiscaal volledig compliant zijn.

Als belastingadviseur heb jij een belangrijke rol in het proces om de cliënten volledig te ontzorgen. Jij bent het gezicht van het kantoor en je bent in staat om op ieder gewenst moment de fiscale positie van jouw cliënt te beoordelen.

Wil jij graag zelf de relaties van ons kantoor te woord staan? Bij ons kun jij je daar volledig in ontplooien. Wij zijn daarom op zoek naar een fiscalist die geheel zelfstandig een deel van onze praktijk gaat bedienen. Wij coachen jou bij je technische ontwikkeling, maar ook commercieel liggen alle mogelijkheden bij ons open. Ben jij een ambitieuze WO opgeleide fiscaal jurist/econoom met 4-6 jaar ervaring, die het verder uitbouwen van onze praktijk en fiscale vraagstukken als uitdaging ziet? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij willen graag met vakmensen zoals jij Stellar Tax Advice verder uitbouwen! Kijk voor meer info op www.stellartaxadvice.com.

Interesse?

Neem contact op met Wouter Koeman: 06 538 150 02 of Franka van Zandbeek: 06 51 960 222 of mail naar info@stellartaxadvice.com.