Administratieve serviceS

Slim administratie doen zorgt voor meer overzicht

Jouw financiële administratie verzorgen is ons vak

Voor iedere onderneming is het van enorm belang om tijdig en op correcte wijze de financiële administratie te verwerken. De administratie van jouw onderneming ondersteunt je immers bij het nemen van belangrijke besluiten, creëert inzicht in jouw financiële positie en helpt je bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Toch is het verwerken van de financiële administratie voor veel ondernemers geen geliefde bezigheid. Niet alleen kost het veel tijd, ook is het vaak een complexe taak om alles volgens de wettelijke vereisten in orde te maken. Wij begrijpen dit en nemen deze belangrijke taak graag van jou over. Benieuwd naar onze administratieve service? Maak direct een afspraak

Vertrouw ons jouw financiële administratie toe en doe zorgeloos zaken

Daarom vertrouwen mensen ons

Jouw administratie doen wij in The Cloud

Wij voeren de administratie van jouw bedrijf snel, duidelijk en op een inzichtelijke manier. Met de automatisering die Stellar gebruikt doen we jouw administratie volledig in de cloud. Jij kijkt mee, stelt je vragen en kunt precies zien wat wij doen. Al jouw ondernemingscijfers altijd bij de hand!

Efficiënte en persoonlijke oplossingen

Elke minuut die je besteedt aan jouw financiële administratie is er een die je niet kunt besteden aan ondernemen. Laat ons daarom (een deel van) jouw financiële administratie verwerken en houd zo meer tijd over om te doen wat jij het liefste doet. Door onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van het vak kunnen wij voor jou een efficiënte oplossing inrichten, specifiek afgestemd op jouw onderneming en wensen.

Kansen optimaal benutten

Door ons jouw financiële administratie toe te vertrouwen bespaar je niet alleen veel tijd, geld en zorgen, maar voorkom je tegelijk administratieve fouten. Daarnaast stel je jezelf in staat om optimaal gebruik te maken van kansen en fiscale voordelen. Op deze manier kun jij je richten op jouw kernactiviteiten, terwijl wij er op de achtergrond voor zorgen dat de financiële administratie van de onderneming te allen tijde uitstekend geregeld is. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst.

Laat Stellar jouw financiële administratie verzorgen

Elke ondernemer is zich ervan bewust dat een solide financiële administratie van cruciaal belang is, maar tegelijkertijd houdt niemand zich graag bezig met administratie. Wij helpen je hier graag mee. Door jouw financiële administratie onder te brengen bij Stellar kun je rekenen op intelligente systemen, jarenlange ervaring, rijke expertise en voortdurende innovatie.

Administratieve service

De administrateurs van Stellar hebben veel ervaring met administratieve vraagstukken, zoals: 

  • Belastingaangiftes
  • Verzorgen van de administratie
  • Jaarrekeningen
  • Voeren van btw administratie en het indienen van btw-aangiftes
  • Verzorgen van tussentijdse rapportages
  • Uitvoeren van due-diligence onderzoek
  • Voeren van loonadministraties en het doen van aangiftes loonbelasting

GA NAAR SERVICE