Over ons

Kennis met karakter

Jouw gids bij complexe fiscale vraagstukken

Bijna niets is zo ondoorgrondelijk als fiscale wet- en regelgeving. Nog complexer wordt het als je internationaal zakendoet of vermogen dan wel bezittingen over de grens hebt. Lastige materie voor jou, maar belastingen binnen de grens en het internationaal zaken doen zijn bekend terrein voor de fiscalisten van Stellar. Jouw privacy is heilig voor ons. Discreet, loyaal en betrokken regelen wij jouw fiscale zaken. Voor klanten zijn wij de vertrouwenspersoon die alles mag weten en breed meedenkt. Daar zijn we trots op.

Samen kunnen wij elke case aan, hoe complex deze ook is

Administratie: efficiënte en persoonlijke oplossingen

Naast dat wij je adviseren over fiscale kwesties bieden wij ook de mogelijkheid om jouw financiële administratie (gedeeltelijk) onder te brengen bij Stellar. Laat ons jouw financiële administratie verwerken en houd zo meer tijd over om te doen wat je het liefste doet, namelijk ondernemen. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het vak kunnen wij voor jou een efficiënte oplossing inrichten, afgestemd op jouw onderneming en wensen. Lees meer over onze administratieve service.

Van fiscaal advies tot en met implementatie en altijd up-to- date

Wij bekijken jouw zaak altijd vanuit een breed perspectief: alle relevante rechtsgebieden, privé en zakelijk, nu en in de toekomst. Op basis daarvan krijg je een optimaal én uitvoerbaar advies. Ook begeleiden wij de implementatie en houden het advies vervolgens up-to-date. Meer over onze fiscale dienstverlening voor binnen- en buitenland.

Daarom vertrouwen mensen ons

Proactief aan de slag met jouw fiscale uitdagingen

Fiscale mogelijkheden optimaal benutten zonder dat er ook maar iets buiten de wet om gaat. Dat is wat onze adviseurs al jaren doen. Zowel voor vermogende particulieren als voor succesvolle nationale en internationale bedrijven. Lees de fiscale actualiteiten.

Fiscaal advies voor particulieren en bedrijven

Onze klanten zijn particulieren en bedrijven met uiteenlopende complexe fiscale vraagstukken. Al onze fiscalisten zijn generalisten met brede vakkennis en daarnaast ieder een eigen expertisegebied. Samen kunnen wij elke case aan, hoe complex deze ook is!

Optimaliseren van fiscaal-juridische structuren

Ons ervaren team fiscalisten weet alles van de actuele belastingwet- en regelgeving, fiscaal-juridische structuren en belastingbesparingen. Wij kijken naar jouw fiscale situatie nu en later: hoe kunnen jouw geldstromen fiscaal het beste worden georganiseerd? Wij anticiperen op de toekomst, laten je gebruikmaken van nieuwe beschikbare voordelen en behoeden je voor fiscale misstappen. Daarbij zijn integriteit, pleitbaarheid en fiscale compliance onze randvoorwaarden.

Prettig persoonlijk contact met jouw eigen adviseur

Al onze fiscale adviseurs zijn generalisten met een extra expertisegebied. Zij hebben de kennis, ervaring en persoonlijkheid om out-of- the-box met jou mee te denken. Betrouwbaar, betrokken en proactief. Prettige persoonlijkheden. Maak kennis met jouw adviseurs

GA NAAR SERVICE